JM does not take responsibility for the translation

Om konsten att köpa nytt

En nybyggd bostad är både en spännande utmaning och en trygg affär. Här kan du läsa mer om vad det innebär att köpa en bostad från Borätt.

Att köpa nytt är ett medvetet val. Här pratar vi om moderna, spännande, arkitektritade bostäder. Med genomtänkta planlösningar, nya och tidsenliga material och en finish som inte ändrar sig förrän du själv bestämmer det.

Att köpa nytt är ett enklare val. Du väljer bort ombyggnadsplaner och utbyte av det du inte tycker om. Istället väljer du en bostad med anpassade rumslösningar, har möjlighet att påverka inredningsdetaljer och kan i lugn och ro planera för hur du ska möblera din nya bostad.

Att köpa nytt är ett tryggt val. Oavsett om du väljer ett radhus där du kan plantera trädgårdens första blomma eller en lägenhet där du är den första som har utsikt från balkongen. Du får alltid Borätts Trygghetspaket. Det blir aldrig budgivning. Satt pris gäller.

Du vet vad det kostar

Att köpa en ny bostad av Borätt innebär att du slipper budgivning och renoveringskostnader. Du vet vad allt kostar från första början och kan planera ekonomin utifrån det.

 Läs mer om att köpa bostadsrätt

Du sätter din personliga prägel på din bostad

I priset för din bostad ingår en originalinredning. Den omfattar bland annat ytskikt, snickerier, vitvaror och armaturer. Originalinredningen är av hög kvalitet och väljs alltid med omsorg. 

Vi vet att våra kunder gärna vill sätta sin egen prägel på den nya bostaden, därför får du också möjlighet att göra dina egna färg-, material- och utrustningsval. 

 Läs mer om dina inredningsval

Jämför bostäder