JM does not take responsibility for the translation

Badrum

I din Borättbostad är alla badrum helkaklade och lättskötta.

Med Borätt Original får ditt badrum en harmonisk bas. Vackra och lättskötta klinkergolv och helkaklade badrumsväggar. Kaklet är av större storlek i liggande sättning, vilket ger en fräsch och praktisk grund. Badrummen har duschvägg i klarglas och en handdusch med ett reglerbart munstycke. Större bostäder har ofta dubbla badrum, varav ett kan rymma ett badkar.

Tvättställ med kommod

Under tvättstället finns en kommod som effektivt rymmer dina parfymer, tandborstar, bomullspads och toalettpapper. I kommoden finns också dubbla eluttag. Tvättställsblandaren är en engreppsblandare i modern design.

Tvättutrustning och torkställningen John

Du som bor i en Borättlägenhet kan glädjas åt att ditt badrum får samma funktionalitet som en egen tvättstuga – med tvättmaskin och torktumlare. Eller om du bor på färre kvadrat – en kombimaskin. En praktisk arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring finns i alla badrum, oavsett storlek.

I närheten av din dusch och tvättmaskin finns även JM-koncernens egenhändigt framtagna torkställning John. Den smarta väggfasta torkställningen har över tio meters torklängd och är flexibel med flera olika lägen.

I webbshopen hittar du all nödvändig information om torkställningen och hur du köper den.

För att göra din beställning ska du ange kampanjkod: VIP-kund.


Till webbshopen

Jämför bostäder