JM does not take responsibility for the translation

Rum

Vi på Borätt är ansvariga från första spadtaget till dess att du får nyckeln i din hand. Detta är en trygghet för dig, då vi vet precis hur och med vad din bostad är byggd. Vi använder enbart välbeprövade och hållbara material så att du och din familj ska kunna trivas och må bra länge.

Vita väggar

Med Borätt Original är alla hemmets väggar målade i en kritvit nyans. Med vitt som grund framträder dina möbler och tavlor på ett effektfullt sätt och du kan lätt ändra känslan i ditt hem utan att behöva börja om från början. Med ett ljust och enhetligt utgångsläge kan du själv tapetsera eller måla en fondvägg så snart andan faller på. Du kan också snabbt förnya ditt hem med hjälp av uttrycksfulla textilier eller detaljer.

Vi har valt att förstärka vissa väggar för att du lätt ska kunna hänga upp en tv eller något annat med tyngd. Dessa väggar är markerade på ritningen över din bostad. På denna ritning syns även om det är möjligt att välja till eller välja bort väggar i din bostad.

Parkettgolv

I bostaden ligger en naturligt vacker, mattlackad ekparkett. Parkettens yta är tålig och håller i generationer då den kan slipas tre till fyra gånger. Materialet är klassiskt och neutralt i sin ton och passar även om du har möbler i andra träslag.

Gott om uttag

I din bostad finns generöst med el- och multimedia-uttag där du får snabb internetuppkoppling, bredbandstelefoni och tillgång till ett stort TV-utbud i ett och samma uttag. Var dessa är placerade framgår av lägenhetsbladet inredningsval.

Jämför bostäder