JM does not take responsibility for the translation

Originalinredning

Vi vill att du ska trivas i ditt hem och känna dig stolt över din inredning. När vi sätter samman Borätt Original till våra bostäder samlar vi in inspiration, kunskap och kompetens från alla hörn i Norden, tillsammans med kravet på Svensk byggstandard och undersökningar från våra kunder.

Originalvalen står för en genomtänkt helhet där alla detaljer stämmer fint ihop och skapar en röd tråd i ditt hem. Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i Borätt Original.

Alla våra bostäder har en speciellt framtagen originalinredning och därför kan Borätt Original se olika ut i våra bostadsprojekt. Du kan se vilken originalinredning som vi valt ut för din bostad under bostadsprojektets egen sida.

Våra kök

Här är exempel på ett kök från Borätt Original.


Ett kök ska användas varje dag, vara hållbart, funktionellt och harmonisera med bostaden i övrigt. I originalinredningen ingår alltid mjukstängande köksluckor, rostfria vitvaror, flera källsorteringskärl, integrerad diskmaskin, underlimmad diskho och LED-belysning under överskåp. 

Våra badrum

Här är exempel på ett badrum från Borätt Original.

Vårt fokus i vår originalinredning är att få ett funktionellt och estetiskt vackert badrum i ett, så som tvättmaskin och torktumlare med låg energiförbrukning, skärmvägg i glas till dusch, snålspolande kranar, tilltagen förvaring i kommod samt skåp över tvättdel.

Förvaring

Ditt hem ska ha bra förvaring för säsongens alla jackor, kläder, paraply, väskor och inte minst skor. Originalinredningen är anpassad till just din bostad, med allt från klädkammare, garderober eller skjutdörrsgarderob.

Balkonger och uteplatser

Även den mest inbitne stadsbo kan börja odla om det erbjuds rätt jordmån. De flesta bostäder har balkong eller uteplats. Vi har utformat utemiljöerna så att du får tid över att njuta av grönska. Gräsytor, stenläggning och eventuella rabatter kräver minimal insats för att hålla sig fina.

ATT VÄLJA INREDNING

Det kan vara svårt att veta exakt hur din nya bostad kommer se ut när allt är färdigställt med material, färg och form. Därför är vi med dig hela vägen för att se till att du får ett hem där du ska trivas och må bra.

Här beskriver vi processen, steg för steg!

Jämför bostäder