JM does not take responsibility for the translation
/ 3

Stockholm / Grimsta

Tegel­terrassen Planerat

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Grimsta
 • Pris: 1 990 000 - 4 190 000 kr
 • Avgift: 2 530 - 4 320 kr
 • Antal rum: 1 - 3
 • Boarea: 35 - 81 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Planerat
 • Tillträde: Kvartal 2, 2022 - Kvartal 3, 2022 (Preliminärt)
 • Bostäder: 42

BLI VIP-KUND OCH FÅ FÖRTUR!
Vi säljstartar preliminärt Tegelterrassen i maj till våra VIP-kunder. Läs mer om vår köpprocess och bli VIP-kund nu för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning.

I Grimsta strax intill Vällingby centrum planerar Borätt kvarteret Tegelterrassen. Här bor du med behaglig närhet till Vällingby centrums service, butiker och kommunikationer samtidigt som du kan njuta av lugnet i Grimstaskogen.

Här planerar vi ljusa och funktionella lägenheter på mellan 1 och 3 rum och kök. I vissa av lägenheterna på 3 rum och kök går det att anpassa planlösningen för att skapa ytterligare ett rum. Oavsett storlek är din lägenhet planerad för att varje kvadratmeter ska kunna nyttjas på bästa sätt.

Alla lägenheter får balkong eller uteplats. Kvarterets lummiga innergård och gemensamma terrass med pergola och planteringar blir naturliga samlingsplatser för grannarna.

Kvarteret ligger ett stenkast från Grimstaskogen där det finns motionsspår, badplatser och en promenadväg med vidsträckt utsikt över vattnet. Från Vällingby tar tunnelbanan dig in till stan på drygt 20 minuter och i Vällingby centrum finns service, caféer, restauranger och ett hundratal butiker. Här kan du se en flygning över Grimsta med Tegelterrassen markerad. 

I maj 2020 säljstartar vi preliminärt 42 av kvarterets totalt 71 lägenheter. Gör gärna en intresseanmälan här på webben för att hålla dig uppdaterad om projektet. 

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige

Tegelterrassen har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM-koncernen står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Kolla restider

  Om området

  Grimsta

  Grimsta ligger i västra Stockholm med behaglig närhet till Vällingby centrums utbud och kommunikationer. Det är inte heller långt till Grimstaskogens vackra natur med motionsspår, badplatser och promenadstråk med vidsträckt utsikt över vattnet.

   Läs mer

  Trygghetspaket

  Vi på Borätt har ett trygghetspaket, så du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd, om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen, från visning till inflyttning.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@boratt.se

  Öppettider:
  Måndag–fredag 10–18
  Lördag 12–16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@boratt.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjöstaden

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@boratt.se

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag kl 12-18
  Söndag 12-16

  Jämför bostäder