JM does not take responsibility for the translation
Kungsholmen

Kungsholmen

Stockholm

   Kungsholmen

   Kristineberg på nordvästra Kungsholmen är en expansiv del av Stockholm. Här satsar man på att skapa en levande stadsdel med nya invånare, parker, butiker och företag. Boendemiljön är marin nära färjehamn, restauranger och uteserveringar vid vattnet.

   I kvarteret Kristinebergs port planerar Borätt för cirka 150 ljusa och välplanerade lägenheter. Här får du ett unikt boende bara 300 meter från Ulvsundasjön, samtidigt som kommunikationer och närservice ligger inom bekvämt gångavstånd.

   Projekt i området

   Kolla restider

    Stadsdel i förvandling

    Kristineberg på nordvästra Kungsholmen är en stadsdel i positiv förvandling. Parkområden, service och strandlinjen förnyas och utökas. Bostadsmiljöerna anpassas efter dagens behov samtidigt som de smälter in i Kristinebergs befintliga karaktär. Det är nära till Kungsholmstrand och gångavstånd till bron som går över Karlbergskanal mot slottsparken och Pampas.

    Fritid och service

    Längs Kungsholmens stränder finns bra jogging-, promenad- och cykelstråk. Väljer du att promenera eller jogga runt hela Kungsholmen är det ungefär en mil. Kristinebergs IP ligger runt hörnet och det är inte långt till närmsta kanotklubb.

    I området finns bra närservice och vid Fridhemsplan hittar du banker, butiker, bibliotek, apotek, S:t Görans sjukhus samt den trevliga Västermalmsgallerian.

    Goda kommunikationer

    Borätts nya bostäder ligger mellan tunnelbanestationerna Kristineberg och Stadshagen, cirka 1,5 kilometer från Fridhemsplan och centrala Kungsholmen.

    Det går även två busslinjer i området och till E4:an tar du dig via Essingeleden på några minuter. Bromma flygplats når du på tio minuter.

    Jämför bostäder