JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Kungsängen

Mälarfronten Slutsålt

Dags för ny utsikt - flytta in redan i vår

 • Kommun: Upplands-Bro
 • Område: Kungsängen
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 31 - 105 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående (Preliminärt)
 • Energiklass: C 66
 • Bostäder: 54

Fåtal bostäder kvar

Det finns fortfarande ett fåtal bostäder kvar i Mälafronten. Kontakta mäklare Johan Ewerth på 0709-68 03 86 eller via mejl om du är intresserad av en visning. Vi kan också ordna digitala visningar där vi guidar dig över telefon.

Välkommen till Mälarfronten. Här bor du i ljusa, yteffektiva bostäder med genomtänkta inredningsval och rejäla, trivsamma balkonger som ger utrymme för såväl umgänge som grönskande odlingar. Du som bor här får dessutom se solen gå ner över Mälaren varje kväll.

Mälarfronten består av två huskroppar, ett sex- och ett åttavåningshus, med en trappuppgång och hiss i vardera. Med ett brett urval av lägenhetsstorlekar om ett till fem rum och kök skapas ett boende som passar alla faser i livet. 

Garage finns på bekvämt avstånd - såväl under huset som i nära anslutning, och i kvarteret finns cykelkök där du kan tvätta/laga din cykel och umgås med dina grannar. Pendeln ligger 300 meter bort och tar dig till Stockholm central på 28 minuter. 

I Mälarfronten bor du nära natur och rekreation. I området finns ett flertal båtbryggor och badplatser och för den som gillar golf finns några av Sveriges bästa golfbanor inom några minuters bilfärd. 

I Kungsängen Centrum hittar du all tänkbar service du kan behöva, såsom matbutik, restaurang, systembolag, vårdcentral och apotek, och i närområdet finns ett flertal för- och grundskolor. 

Inflytt i Mälarfrontens bostäder har redan påbörjats och du har möjlighet att flytta in redan under början av året. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Balkonger och innergård

Samtliga bostäder får rejäla och trivsamma balkonger. De balkonger som ligger mot vattnet blir alla inglasade. På gården finns sandlåda, utemöbler och pergola med växttak som skapar ett eget litet krypin i det fria. 

Garage och förråd

De flesta garageplatser finns bekvämt under huset och några utomhus i nära anslutning. Det separata förrådet utanför lägenheten löser säsongsförvaring för allt du inte behöver året runt på ett praktiskt sätt.

Mälarfronten får ett cykelkök

I Mälarfronten kommer alla boende ha tillgång till vårt cykelkök. Ett cykelkök är en gör-det-själv-verkstad och en social mötesplats där du kan tvätta och laga din cykel i ett ljust och luftigt rum med alla verktyg på plats och bord att jobba på. 

En klassisk bas

Mälarfrontens väggar går i en kritvit nyans som bas och med en tapet eller fondvägg kan du skapa en mer personlig touch. På golvet ligger en klassisk och neutral ekparkett, 3-stav mattlackad, slipbar och hållbar i flera generationer. All förvaring är både smart och flexibel. Garderoberna är fräscht vita med profiler i matt silver. All förvaring är både smart och flexibel.

Ett kök att mötas och trivas i

Våra inredare har skapat ett modernt kök med en stilren känsla och rum för lyckade middagar. Siemens vitvaror är standard, i energiklass A+. Blandaren är kromad i tidlös design och snålspolande för miljöns skull. En smart detalj är att väggskåpen ansluts till taket, så att inget damm kan samlas ovanpå. 

Harmoniskt och lättskött badrum

Badrummen i Mälarfronten har liggande, vitt, blankt kakel. På golvet ligger antracitgrått klinker, både vackert och lättskött. Duschväggen är i klarglas. Tvättstället är stilrent och rymligt. Tvätten sköts enkelt hemma lika smidigt som i en tvättstuga. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin i mindre lägenheter), med en smart torkställning för att hänga tvätt. 

Skapa ditt hem, precis som du vill ha det

När du bokar en bostad hos Borätt får du vår katalog med en översikt över de inredningsval som ingår och vad du kan lägga till. Tillsammans med våra inredare går vi igenom inredningen i din nya bostad och ger dig råd på vägen. Som grund har du den noga utvalda inredningen för Mälarfronten, men du har också möjlighet att göra en rad tillval som sätter din personliga prägel på ditt nya hem. 

 Läs mer i vår inredningskatalog

Borätt Original

I varje nytt projekt tar vi fram en inredning som är noga utvald för ditt nya hem. Med personliga anpassningar kan du skapa ett hem som passar just dig. Som stöd har du våra inredare som ger dig råd om sådant du kanske inte hade tänkt på själv annars. 

 Läs mer om Borätt Original

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Kungsängen

  Kungsängen ligger cirka 30 km nordväst om Stockholm, med närhet till Mälarens vatten och vackra naturområden vid Lillsjön. Utöver den attraktiva boendemiljön lockar ett gediget aktivitetsutbud samt goda kommunikationer med både pendeltåg och bussar.

   Läs mer

  Trygghetspaket

  Vi på Borätt har ett trygghetspaket, så du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd, om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen, från visning till inflyttning.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@boratt.se

  Öppettider:
  Måndag–fredag 10–18
  Lördag 12–16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@boratt.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjöstaden

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@boratt.se

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag kl 12-18
  Söndag 12-16

  Jämför bostäder