JM does not take responsibility for the translation

Vi bygger framtidens bostäder

Borätt bygger vackra, genomtänkta bostäder med bra lägen. Allt från flerfamiljshus och radhus till parhus, villor och kedjehus. Eftersom vi främst bygger i Stockholmsregionen har vi blivit något av experter på storstad, både i innerstaden och i ytterområden.

Vårt fokus ligger på funktion, kvalitet och skönhet, i nära samarbete med skickliga arkitekter. Varje bostadsprojekt är unikt och har sina egna förutsättningar. Både läget och de blivande bostadsägarnas behov påverkar utformningen av våra bostäder.

Det ska vara skönt att komma hem

Vi på Borätt letar alltid efter de bästa lägena. Oavsett om du vill bo i ett pulserande innerstadskvarter nära allt eller i en lugnare förortsmiljö med naturen runt knuten. Gemensamt för alla våra bostäder är omsorgen om helheten. Vi hittar kloka lösningar för olika typer av bostäder och behov. Vi vet att det finns viktiga kärnvärden i boendet som många människor uppskattar och söker. Det handlar om omsorgsfulla planlösningar för att du ska kunna leva det liv som du vill. Det omfattar vackra ljusinsläpp som bidrar till att skapa ett hem där du mår bra och trivs. Men det innebär också fina utsikter och välplanerade gårdar och uterum för att uppnå helheten i boendet. För oss är det viktigt att du ska kunna känna en skön längtan hem.

Omsorg om helheten

Gemensamt för alla våra bostäder är omsorgen om helheten. Vi försöker hitta smarta lösningar på olika typer av bostäder. Varje dag är en utmaning att tänka i nya banor. Eftersom vi är ett mindre företag kan vi ta ansvar för hela processen. Det betyder att vi kan försäkra oss om att slutresultatet blir det vi önskar. Alla projekt är lika viktiga.

Borätt - en del av JM-koncernen

Borätt ingår i JM-koncernen som är ett av Sveriges ledande byggföretag. Det ger oss möjlighet att ligga i toppen vad gäller forskning kring sunda bostäder, miljötänkande, energifrågor och nya material. Allt det som skapar framtidens genomtänkta och trivsamma hem.

 Till JMs hemsida

Jämför bostäder