JM does not take responsibility for the translation

Så fungerar din VIP-förtur

VIP-försäljning steg för steg

11 gånger per år får du erbjudande via e-post från oss med information om bostäder som är aktuella för VIP-försäljning. På Mina sidor anmäler du dig till VIP-visning och gör köpanmälan på de bostäder du är intresserad av. Köpanmälan förbinder dig inte till köp.

Du har 15 dagar på dig att göra din köpanmälan från och med den dagen VIP-försäljningen påbörjas. Köpanmälan förbinder inte till köp och det spelar ingen roll när du gör din köpanmälan under perioden, bostäderna fördelas efter ditt registreringsdatum som VIP-kund.  

Under dessa 15 dagar kommer du som VIP-kund kunna ta del av fakta, planritningar samt priser på projektets webbsida. Dessutom har du möjlighet att anmäla dig till VIP-visning av de projekt du är intresserad. På VIP-visningen får du som VIP-kund mer information och kan ställa dina frågor direkt till mäklaren och projektgruppen. Du anmäler dig till VIP-visning på Mina sidor.

Bestämmer du dig för en bostad upprättar vi ett bokningsavtal. Senast en vecka därefter betalar du in en bokningsavgift på 20 000 kronor, den återbetalas när kontraktet på bostaden skrivs och dellikvid betalas.

Jämför bostäder