JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Ekerö / Ekerö

Ekbacken

Nära till naturen

Information

Då vi bara har ett fåtal lägenheter kvar i kvarteret Ekbacken ber vi dig som är intresserad av att bo här att kontakta fastighetsmäklare Anna Scholander direkt för privat visning. Hon har mailadress anna.scholander@svensknyproduktion.se.

I kvarteret Ekbacken nära Ekerö centrum bor du med närhet till det mesta som gör livet bekvämt. Fem minuter till service, butiker, förskola och natur och bara en dryg kvart med buss från Brommaplan.

Kvarteret kommer bestå av 96 välplanerade bostäder om ett till fem rum och kök, samtliga med minst en balkong eller uteplats. Husen som uppförs med stilrena putsade fasader är slutna mot Ekerövägen och öppna mot den inre parkvägen. Den skyddade gården erbjuder odlingslådor och de flesta balkonger och uteplatser får kvällssol.

I anslutning till Ekbacken kommer cirka 40 bostäder att uppföras av vårt systerbolag Seniorgården, för dig över 55 år. Här kan du läsa mer om kvarteret Klas Horn.

Situationsplan
12

söndag

mars

2017

Snöig byggfrukost i Ekbacken

Den 8:e mars bjöds kunderna i Ekbacken in till en byggfrukost för att få information om hur arbetet fortskrider i projektet.  

Naturen runt hörnet

Ekbacken ligger fem minuters promenad från Ekerö centrum och här finns mataffär, butiker, bageri, vårdcentral och övrig service. Ekebyhovsparken erbjuder vackra promenadstigar och Mälarens vatten är aldrig långt borta.

 Läs mer om Ekerö

Nytt och modernt med kvarterskänsla

Ekbacken ligger i ett eget stadsmässigt kvarter med närhet till Ekerö centrum. Projektet kännetecknas av moderna och välplanerade bostäder med alla bekvämligheter i form av fullt utrustade kök och helkaklade badrum med egen tvättmaskin. Samtliga bostäder får generösa uteplatser eller balkong mot gården, där du kan njuta av kvällssolen.

 Läs mer om bostäderna

Ekbacken är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.
   
Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

 Läs mer om vårt miljöarbete

Jämför bostäder