JM does not take responsibility for the translation
Ekbacken
Slutsålt

Ekerö / Ekerö

Ekbacken

Nära till naturen

Ekbacken

I kvarteret Ekbacken nära Ekerö centrum bor du med närhet till det mesta som gör livet bekvämt. Fem minuter till service, butiker, förskola och natur och bara en dryg kvart med buss från Brommaplan.

Kvarteret består av 96 välplanerade bostäder om ett till fem rum och kök, samtliga med minst en balkong eller uteplats. Husens stilrena putsade fasader är slutna mot Ekerövägen och öppna mot den inre parkvägen. Den skyddade gården erbjuder odlingslådor och de flesta balkonger och uteplatser har kvällssol.

I anslutning till Ekbacken uppförs 51 bostäder av vårt systerbolag Seniorgården, för dig över 55 år. Här kan du läsa mer om kvarteret Klas Horn.

Situationsplan

Kolla restider

  Naturen runt hörnet

  Ekbacken ligger fem minuters promenad från Ekerö centrum och här finns mataffär, butiker, bageri, vårdcentral och övrig service. Ekebyhovsparken erbjuder vackra promenadstigar och Mälarens vatten är aldrig långt borta.

   Läs mer om Ekerö

  Nytt och modernt med kvarterskänsla

  Ekbacken ligger i ett eget stadsmässigt kvarter med närhet till Ekerö centrum. Projektet kännetecknas av moderna och välplanerade bostäder med alla bekvämligheter i form av fullt utrustade kök och helkaklade badrum med egen tvättmaskin. Samtliga bostäder får generösa uteplatser eller balkong mot gården, där du kan njuta av kvällssolen.

   Läs mer om bostäderna

  Ekbacken är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.
     
  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt miljöarbete

  Jämför bostäder