JM does not take responsibility for the translation
Visning 19 sep 17:00 - 18:00
Hitta hit
Till salu Se lediga bostäder

Huddinge / Stuvsta

Tåget

Moderna lägenheter vid lummiga villakvarter

Nu planerar Borätt för 48 moderna lägenheter om två till fem rum och kök mitt i Stuvsta. Här får du och din familj ett småskaligt boende intill lummiga villakvarter, i hörnet av Stambanevägen och Byalagsvägen. Pendeltågsstationen och Stuvsta torg ligger alldeles i närheten.

Stuvsta centrum är ett lugnt område omgivet av trevliga familjehus. Här finns närservice som apotek och vårdcentral samt ett stort utbud av olika restauranger. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda, både med buss och pendeltåg.

I anslutning till Tåget kommer 56  bostäder att uppföras av vårt systerbolag Seniorgården, för dig över 55. Här kan du läsa mer om kvarteret Loket.

Situationsplan.

I närheten

15

tisdag

augusti

2017

Perfekta familjebostäder

Oavsett om ni har en liten eller stor familj, har Tåget bostäder som passar för er och era behov. I våra treor och fyror hittar ni bland annat öppna planlösningar och ljusinsläpp från två väderstreck som skapar ett naturligt ljus.  

Vacker natur och shopping

Stuvsta har nära till skolor, fritidsintressen och vacker natur. Hela familjen kan njuta av skön samvaro vid Långsjöns populära badplats, eller göra en upptäcktsfärd i Gömmarens naturreservat. Shopping och nöjen finns vid Skandinaviens största handelsplats Kungens Kurva.

 Läs mer om Stuvsta

Bekvämt boende

I Tåget bor du i moderna lägenheter inbäddade i Stuvstas lummiga villakvarter. I husen finns alla tänkbara bekvämligheter samt garage och cykelförråd.

 Läs mer om byggnaderna

Stilrena bostäder med smart förvaring

Bostäderna i Tåget har en klassisk inredning där fokus lagts på naturliga material och smarta förvaringsmöjligheter.

 Läs mer om inredningen

Få förtur till din drömbostad

Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Bli VIP-kund

Att köpa en ny bostadsrätt

Är det första gången du ska köpa en nyproducerad bostad vill du säkert veta hur köpprocessen går till – allt från hur du hittar din drömbostad till det är dags att flytta in.

Läs om hela köpprocessen

Tåget är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

 Läs mer om Borätts lågenergihus

Välkommen till Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag–fredag kl. 10–18
Lördag kl. 12–16

Jämför bostäder