JM does not take responsibility for the translation
Visning 25 feb 11:00 - 12:00
Hitta hit
Söder­terrassen
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Johanneshov

Söder­terrassen

Oslagbart läge med utsikt över Stockholm

Premiärvisning av visningslägenhet

Söndag den 25 februari kl. 11.00-12.00 kan vi äntligen visa hur en färdig lägenhet blir i Söderterrassen. Inredningen är gjord av Lotta Agaton Interiors och vi utlovar mycket inspiration. Varmt välkommen till visningen på Skulptörvägen 14!

Redan till sommaren 2018 kan du flytta in i Söderterrassen. Här bor du lugnt längs trivsamma Skulpturvägen, nära kommunikationer och med oslagbar utsikt över Södermalm, Globen och Årsta. Bostäderna har en genomtänkt design med smarta planlösningar och tidlösa, eleganta materialval. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats.

Här har du gång- eller cykelavstånd till Årstavikens fina strandpromenad och Hammarby Sjöstad. Ett stenkast bort från Söderterrassen finns tunnelbana, tvärbana och ett flertal busslinjer och det är enkelt att via Södra länken ta sig till E4 och E20.

Söderterrassen ligger mitt i ett av Stockholms mest dynamiska utvecklingsområden. Visionen är att den nya Söderstaden ska sjuda av liv, få nya arbetsplatser samt shopping- och restaurangstråk.

Situationsplan Söderterrassen.

I närheten

Kolla restider

  Söderterrassen – ett verkligt drömläge

  Det centrala läget intill Globen är ju uppenbart vid det här laget när huset står på plats. Men nu kan vi även visa upp en helt färdig bostad, inredd av Lotta Agaton Interiors. Stora ljusinsläpp, genomtänkta planlösningar och stilrena materialval ger fina förutsättningar för inredningen. Till visningslägenheten har inredarna arbetat med ljusa färgskalor i neutrala toner som grått och beige för en klassisk och tidlös stil. Olika taktila material i mattor, linnegardiner och textilier med struktur gör inredningen till en upplevelse för alla sinnen.

  Ljusa och moderna bostäder

  Invändigt skapar vi ljusa och moderna bostäder med öppna planlösningar och stort ljusinsläpp. Alla produkter har hög kvalitet som tillsammans bildar en genomtänkt helhet.

   Läs mer om inredningen

  BEKVÄMT BOENDE I KLASSISKA KVARTER

  I Söderterrassen bor du i lugna, uppvuxna kvarter med alla bekvämligheter. I huset finns garage och cykelrum i källaren som nås med hiss.

   Läs mer om byggnaden

  Johanneshov och Söderstaden

  Johanneshov är idag en attraktiv stadsdel. Men Stockholms stad vill satsa ännu mer på området genom att bygga fler bostäder, förbättra infrastrukturen, satsa på upplevelser och nöjen och skapa en attraktiv promenadstad med stor mångfald. Visionen är att den så kallade Söderstaden år 2030 ska vara Stockholms mest tillgängliga stadsdel.

   Läs mer om närområdet

  Söderterrassen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. 
   
  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt miljöarbete

  Välkommen till Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag–fredag kl. 10–18
  Lördag kl. 12–16

  Jämför bostäder