JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Stockholm / Kista

K2 Kista Torn

I hjärtat av Kista

Mitt i expansiva Kista har vi byggt Kista Torn, ett kvarter med två torn kaxig arkitektur som sticker upp i områdets urbana stadssiluett. De två tornen med 35 respektive 16 bostadsvåningar rymmer sammanlagt 362 ljusa och stilrena bostäder. Det högre tornet är byggt av JM och K2 är byggt av Borätt.

Strax utanför porten finns Kista Galleria med sitt generösa utbud av shopping och restauranger, samt guldkorn som gokart-bana, bowlinghall och biograf med 11 salonger. Lika nära är det till tunnelbanan som tar dig in till Stockholm city på 17 minuter. 

Situationsplan.

Milsvid utsikt

Huset är 16 bostadsvåningar högt med lägenheter om två till fyra rum och kök. Många har en milsvid utsikt, och de naturliga materialen som valts ut till inredningen är praktiska och sätter en stilren accent på bostaden. Alla lägenheter är också utrustade med loggia, en inglasad indragen balkong. Under huset finns ett garage för de boende.

 Läs mer om bostäderna

En stadsdel med framåtanda

I Kista finns en dynamisk blandning av bostäder, toppmoderna It-företag och en imponerande framåtanda. Och inte minst Kista Galleria med 180 butiker, restauranger och biograf. Här finns självklart all annan möjlig service med post, bank och kommunala serviceinrättningar.

 Läs mer om Kista

Film Kista torn

K2 Kista Torn är ett energiklassat lågenergihus

I  våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

 Läs mer om vårt miljöarbete

Jämför bostäder