JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Stockholm / Kungsholmen

Kristinebergs port

Bo vattennära i moderna kvarter

Vill du bo i ett unikt och vattennära läge på nordvästra Kungsholmen? I kvarteret Kristinebergs port planerar Borätt för cirka 150 moderna lägenheter. Husen byggs på en fin tomt bara 300 meter från Ulvsundasjön, med Hornsbergsstrand åt ena hållet och Kristinebergsstrand åt andra.

Bostäderna blir ljusa och funktionella med generösa balkonger och trevlig gårdsmiljö utanför. Vi bygger lägenheter i varierade storlekar för att passa både singelhushåll och större familjer.

Kvarteret kommer att ligga intill en nyanlagd park vid Nordenflychtsvägen och Elersvägen. Denna del av Kungsholmen fräschas upp och moderniseras. Här bor du nära service, kommunikationer, strandpromenader och parkområden.

Planerad säljstart 2018.

Fina promenadvägar vid Kungsholmens kanal.

En expansiv del av Stockholm

Kristinebergs port gränsar till Lindhagen som är en expansiv del av Stockholm. Här satsar man på att skapa ett levande Kungsholmen med nya invånare, parker, butiker och företag.

 Läs mer om Kungsholmen

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Bli VIP-kund

Välkommen till Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag–fredag kl. 10–18
Lördag kl. 12–16

Jämför bostäder