JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Täby / Näsbypark

Fantasibacken

Livskvalitet i bästa parkläge

Fantasibacken bidrar med sitt parkläge och den småskaliga bebyggelsen till en genuin känsla av småstad. Husen bildar ett skyddat kvarter med mycket där husen i tegel och puts känns ombonade och personliga. Här bor du nära Centralparken och i ett läge utan genomfartstrafik.

Kvarteret omfattar 77 lägenheter, där den öppna planlösningen skapar rymd och rundgång med ett modernt parallellkök som vetter mot vardagsrummet.

Husen på Fantasibacken ligger tryggt placerade som en egen enklav utan genomfartstrafik, där de större bostäderna är riktade mot Centralparken. Alla bostäder har generösa uteplatser och balkonger, de större har till och med två balkonger.

Innergårdarna är luftiga och gröna och ansluter på ett naturligt sätt till befintliga träddungar som har bevarats. Här finns en skyddad lekplats, och gårdarna har bärbuskar och fruktträd.


Kolla restider

  Ljusa lägenheter

  Modernt och fräscht i en öppen planlösning med sällskapsrum i flera väderstreck, stora ljusinsläpp och minst en balkong eller uteplats präglar bostäderna. I de större lägenheterna kan du njuta av sol från dubbla balkonger.

   Läs mer om bostäderna

  Tillgång till bil när du vill

  När du flyttar in i din nya bostad kommer Sunfleet att ha poolbilar i området . Under fem år har du som boende månadsavgiften förbetald på medlemskap Small hos Sunfleet.

   Läs mer

  Närområdet

  I närliggande Näsbypark centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bibliotek och service. Täby centrum erbjuder galleria med shopping i flera våningsplan, saluhall, caféer, restauranger, samt nöjen för alla åldrar. Kommunen rymmer ett rikt kulturliv och fritidsaktiviteter med gott om sportanläggningar och grönområden.

   Läs mer om närområdet

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. I det praktiska köket finns alla vitvaror på plats: kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Vi väljer tidlöst vackra former och en design som står sig i längden. De naturliga materialvalen är även hållbara för vår miljö.

  Fantasibacken är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. 
   

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt miljöarbete

  Jämför bostäder