JM does not take responsibility for the translation
Parkentrén
Till salu

Täby / Näsbypark

Parkentrén

Aktivt parkliv

Parkentrén

Information

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i kvarteret Parkentrén. Är du intresserad av en bostad eller vill ha mer information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Anna Eggert, telefon 0733-03 84 47 eller e-post anna.eggert@svensknyproduktion.se.

Kvarteret Parkentrén består av 74 välplanerade lägenheter om 1-5 rum och kök och är Borätts sista projekt i Norra Centralparken. Nästan alla är utrustade med balkong eller uteplats.

På den gröna innergården gör vi plats för sociala ytor, bland annat pergola och grillplats. För den med gröna fingrar finns det möjlighet till odlingslott runt hörnan där det även ligger en populär lekplats för barnen. På gården byggs även cykelförråd.

Täby centrum med service och shopping finns bara en kort cykeltur eller busstur bort. In till city tar du dig med bil eller Roslagsbanan som under de kommande åren rustar upp för att förstärka sin kapacitet. Alternativt har du promenadavstånd till motorvägsbussarna som kör in till stan.

Området, cirka 15 kilometer norr om Stockholm längs E18, ligger alldeles intill Täbys gröna lunga Centralparken som erbjuder aktiviteter för alla åldrar året runt.  Här finns bland annat ett allmänt bad, tennisplan, bouleplan, lekplatser och ett utomhusgym.

 

Kolla restider

  Sociala ytor

  De luftiga lägenheterna omringar en gemensam innergård med grönskande planteringar, pergola och plats för att grilla. I de större lägenheterna kan du njuta av sol från dubbla balkonger.

   Läs mer om bostäderna

  Lär känna Näsbypark

  Kommunen rymmer ett rikt kulturliv och fritidsaktiviteter med gott om sportanläggningar och grönområden. I närliggande Näsbypark centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bibliotek och service. Täby centrum erbjuder galleria med shopping i flera våningsplan, saluhall, caféer, restauranger samt nöjen för alla åldrar.

   Läs mer om närområdet

  Parkentrén är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om våra lågenergihus

  Jämför bostäder