JM does not take responsibility for the translation
Visning 27 sep 16:30 - 17:30
Hitta hit
Till salu Se lediga bostäder

Täby / Näsbypark

Parkentrén

Aktivt parkliv

Kvarteret Parkentrén består av 74 välplanerade lägenheter om 1-5 rum och kök och är Borätts sista projekt i Norra Centralparken. Nästan alla är utrustade med balkong eller uteplats.

På den gröna innergården gör vi plats för sociala ytor, bland annat pergola och grillplats. För den med gröna fingrar finns det möjlighet till odlingslott runt hörnan där det även ligger en populär lekplats för barnen. På gården byggs även cykelförråd.

Täby centrum med service och shopping finns bara en kort cykeltur eller busstur bort. In till city tar du dig med bil eller Roslagsbanan som under de kommande åren rustar upp för att förstärka sin kapacitet. Alternativt har du promenadavstånd till motorvägsbussarna som kör in till stan.

Området, cirka 15 kilometer norr om Stockholm längs E18, ligger alldeles intill Täbys gröna lunga Centralparken som erbjuder aktiviteter för alla åldrar året runt.  Här finns bland annat ett allmänt bad, tennisplan, bouleplan, lekplatser och ett utomhusgym.

 


19

onsdag

april

2017

Här kan du odla i stadsmiljö

Att odla själv har blivit allt mer populärt, och den urbana stadsmiljön utgör inget hinder utan inbjuder snarare till kreativitet och skaparglädje. Idag är det enkelt att odla både inom- och utomhus, på balkongen eller i ditt miniväxthus. Här i Parkentrén erbjuder vi odlingslott på innergården – extra bra för dig som har gröna fingrar. 

Sociala ytor

De luftiga lägenheterna omringar en gemensam innergård med grönskande planteringar, pergola och plats för att grilla. I de större lägenheterna kan du njuta av sol från dubbla balkonger.

 Läs mer om bostäderna

Lär känna Näsbypark

Kommunen rymmer ett rikt kulturliv och fritidsaktiviteter med gott om sportanläggningar och grönområden. I närliggande Näsbypark centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bibliotek och service. Täby centrum erbjuder galleria med shopping i flera våningsplan, saluhall, caféer, restauranger samt nöjen för alla åldrar.

 Läs mer om närområdet

Parkentrén är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

 Läs mer om våra lågenergihus

Jämför bostäder