JM does not take responsibility for the translation
Parkentrén
Till salu

Täby / Näsbypark

Parkentrén

Aktivt parkliv

Sociala ytor

Husen i Parkentrén inspireras, precis som kvarteret Fantasibacken alldeles intill, av klassiska townhouses med varierande höjder och fasader i omväxlande tegel och puts. De står i en L-formation där de högre husen på 7-8 våningar har anpassats till trädtopparnas höjd, noga utvalda för att skilja sig från omgivande kvarter i området. Detta ger även en balans mellan soliga och skuggiga platser. Nästan alla lägenheter får balkong eller uteplats mot den lugna och skyddade gården.

Den gröna innergården omges av den bevarade naturen och här gör vi plats för inbjudande ytor med odlingar, pergola och grillplats som skapar trivsel och gemenskap. På den anslutande gården ligger en populär lekplats för barnen. Här finns även odlingslådor för den trädgårdsintresserade. Längs de två gatorna som sträcker sig utmed husen planteras träd och i slutet av tvärgatan ligger entrén till norra delen av Centralparken med alla dess möjligheter till rekreation.
 
Parkeringsplatser finns i garaget under husen och på gården och i källaren finns plats för cykelförvaring.

Lättskött kök

Till inredningen i köket har vi valt kritvita, släta luckor från Marbodal som är lättskötta och ger rummet ljus. Det blanka vita väggkaklet bryter fint av mot den antracitgrå bänkskivan. Köket har gott om arbetsytor och smarta lösningar som fullutdragslådor, dämpade luckor och kärl för källsortering. Alla vitvaror inklusive diskmaskinen är utvalda för att de är energisnåla. Med en rostfri kombinerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och mikrovågsugn i inbyggnadsmodell är vi övertygade om att du kommer trivas i köket.

Badrummet

I badrummet sätter vi upp ett vitt matt kakel på väggarna, lägger grå klinker på golvet och ställer in en duschvägg i glas. Ovanför den vita kommoden med handfat sitter en spegel med integrerad belysning. På arbetsbänken ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren från Siemens finns det plats att vika tvätt och i skåpen ovanför hittar du extra plats för förvaring. Blöt tvätt hänger du smidigt på den väggfasta torkställningen.

Innergård

De luftiga lägenheterna omringar en gemensam innergård med grönskande planteringar, pergola och plats för att grilla. Vi bevarar så långt det är möjligt skogsdungen med tallar som vetter mot Engelska skolan. Runt hörnet finns en lekplats för barnen och odlingslådor för den som har, eller vill ha, gröna fingrar.

Jämför bostäder