JM does not take responsibility for the translation
Parkentrén
Till salu

Täby / Näsbypark

Parkentrén

Aktivt parkliv

12

torsdag

oktober

2017

Nu är det inte långt kvar!

Vår platschef Erik har varit i farten och tagit lite bilder. De första kunderna i Parkentrén har redan flyttat in och innergården börjar ta form. Nu är det verkligen inte är långt kvar tills kvarteret är färdigt! 

19

onsdag

april

2017

Här kan du odla i stadsmiljö

Att odla själv har blivit allt mer populärt, och den urbana stadsmiljön utgör inget hinder utan inbjuder snarare till kreativitet och skaparglädje. Idag är det enkelt att odla både inom- och utomhus, på balkongen eller i ditt miniväxthus. Här i Parkentrén erbjuder vi odlingslott på innergården – extra bra för dig som har gröna fingrar. 

14

tisdag

mars

2017

Bilpool - bra för miljön, bra för plånboken

Modernt, bekvämt, flexibelt. Dessutom miljövänligt och bra för plånboken. Fördelarna med att vara med i en bilpool är många, och vi på Borätt är glada över att i samarbete med Sunfleet kunna erbjuda detta till dig som boende i kvarteret Parkentrén. 

22

onsdag

februari

2017

Snart står stommen klar

Produktionen rullar på enligt tidplan för Parkentrén. Just nu arbetar vi med att färdigställa stommen och inom de närmaste månaderna kommer vi att lägga på taket. 

21

onsdag

december

2016

God Jul alla barn

Julen ska vara en tid för gemenskap med familj och vänner. Ändå är många av världens yngsta människor föräldralösa och övergivna. Därför ger Borätts årets julgåva till SOS Barnbyar. 

Jämför bostäder