JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Upplands-Bro / Kungsängen

Mälarfronten

Dags för ny utsikt

Bli VIP-kund!

I september säljstartar vi kvarteret Mälarfronten till våra och JMs VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning.

Registrera dig för att bli VIP-kund

Du som väljer att bo i Mälarfronten får se solen gå upp över Mälaren varje morgon. Samtliga 54 bostäder får rejäla och trivsamma balkonger och de ljusa bostäderna blir yteffektiva och flexibla med genomtänkta inredningsval.

Kvarteret består av två huskroppar, sex respektive åtta våningar höga, med en trappuppgång och hiss i vardera. Med en bred variation av lägenhetsstorlekar om ett till fem rum och kök skapas ett boende som passar alla faser i livet.

Endast fem minuters promenad bort finner du båtbryggor och badplatsen Gröna Udden i Mälaren. På andra sidan vattnet ligger Stäketskogens naturreservat, känt för sina sina De Geer-moräner. Pendelstationen Kungsängen ligger 300 meter bort, därifrån tar det 28 minuter med pendeln till Stockholm C. Bussar går alldeles utanför gården och tar dig bekvämt runt i Kungsängen.

Kungsängen Centrum erbjuder all tänkbar service som till exempel matbutik, restaurang, postombud, systembolag och apotek. Här finns också en vårdcentral. Det finns förskolor, grundskolor och gymnasium i området. Här finns även öppna förskolan och vuxenutbildning.

Alldeles intill Mälarfronten hittar du Kulturhuset med utställningar, bibliotek, café, musik och teaterscen. I närområdet finns också Kungsängens sporthall samt Kungsängens IP. Kungsängens golfbana ligger bara 10 minuter med bil bort.

I närheten

Närservice och fritidsaktiviteter

I Kungsängens centrum finns allt du behöver i form av affärer och service. Upplands-Bro kommun erbjuder dessutom ett rikt utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen, bland annat stora friluftsområden, badplatser, sporthallar, idrottsplatser, samt ett flertal golfbanor.

 Läs mer om Kungsängen

Vår köpprocess

Att köpa nytt är ett enklare val. Du väljer bort ombyggnadsplaner och utbyte av det du inte tycker om. Istället väljer du en bostad med anpassade rumslösningar, har möjlighet att påverka inredningsdetaljer och kan i lugn och ro planera för hur du ska möblera din nya bostad.

 Så här går köpet till

07

fredag

juli

2017

Mälarfronten får ett cykelkök

Ett cykelkök är en gör-det-själv-verkstad och en social mötesplats för alla som behöver fixa med sin cykel.  

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Bli VIP-kund

Jämför bostäder