JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Upplands-Bro / Kungsängen

Mälarfronten

Dags för ny utsikt

Bli VIP-kund!

I september säljstartar vi kvarteret Mälarfronten till våra och JMs VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning.

Registrera dig för att bli VIP-kund

Borätt planerar att bygga kvarteret Mälarfronten med 54 välplanerade bostäder strax väster om Kungsängens centrum. Här har du gångavstånd till service, natur och kommunikationer.

Husen kommer att uppföras längs med Ringvägen/Enköpingsvägen och i området planeras för sammanlagt 400 nya bostäder. Planområdet består idag av kuperad naturmark med fina utsiktspunkter mot Mälaren.

Arkitektbild på kvarteret Mälarfronten i Kungsängen.

I närheten

Närservice och fritidsaktiviteter

I Kungsängens centrum finns allt du behöver i form av affärer och service. Upplands-Bro kommun erbjuder dessutom ett rikt utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen, bland annat stora friluftsområden, badplatser, sporthallar, idrottsplatser, samt ett flertal golfbanor.

 Läs mer om Kungsängen

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Bli VIP-kund

Tryggt med nybyggt

En ny bostad blir ett hem att längta till. Att köpa nytt är ett medvetet val. Här pratar vi om moderna, spännande, arkitektritade bostäder. Med genomtänkta planlösningar, nya och tidsenliga material och en finish som inte ändrar sig förrän du själv bestämmer det.

Att köpa nytt är ett enklare val. Du väljer bort ombyggnadsplaner och utbyte av det du inte tycker om. Istället väljer du en bostad med anpassade rumslösningar, har möjlighet att påverka inredningsdetaljer och kan i lugn och ro planera för hur du ska möblera din nya bostad.

Att köpa nytt är ett tryggt val. Oavsett om du väljer ett radhus där du kan plantera trädgårdens första blomma eller en lägenhet där du är den första som har utsikt från balkongen. Du får alltid Borätts Trygghetspaket. Det blir aldrig budgivning. Satt pris gäller.

 Läs mer om Borätts Trygghetspaket

Jämför bostäder