JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Kungsängen

Mälarfronten Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Upplands-Bro
 • Område: Kungsängen
 • Pris: 1 625 000 - 5 300 000 kr
 • Avgift: 2 440 - 5 320 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 31 - 105 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 66
 • Bostäder: 54

Se din nya utsikt!

I vårt digitala verktyg kan du ta en titt ut från balkongen redan nu. Kontakta fastighetsmäklare Josefin Afzelius för en privat visning så visar hon hur det kommer se ut. Hon nås på telefonnummer 08-441 57 93 eller josefin.afzelius@nytthem.se.

Du som väljer att bo i Mälarfronten får se solen gå ner över Mälaren varje kväll. Samtliga 54 bostäder får rejäla och trivsamma balkonger och de ljusa bostäderna blir yteffektiva och flexibla med genomtänkta inredningsval.

Kvarteret består av två huskroppar, ett sex- och ett åttavåningshus, med en trappuppgång och hiss i vardera. Med en bred variation av lägenhetsstorlekar om ett till fem rum och kök skapas ett boende som passar alla faser i livet.

Endast fem minuters promenad bort finner du båtbryggor och badplatsen Gröna Udden i Mälaren. På andra sidan vattnet ligger Stäketskogens naturreservat, känt för sina De Geer-moräner. Pendelstationen Kungsängen ligger 300 meter bort, därifrån tar det 28 minuter med pendeln till Stockholm C. Bussar går alldeles utanför gården och tar dig bekvämt runt i Kungsängen.

Kungsängen Centrum erbjuder all tänkbar service som till exempel matbutik, restaurang, postombud, systembolag och apotek. Här finns också en vårdcentral. Det finns förskolor, grundskolor och gymnasium i området. Här finns även öppna förskolan och vuxenutbildning.

Alldeles intill Mälarfronten hittar du Kulturhuset med utställningar, bibliotek, café, musik och teaterscen. I närområdet finns också Kungsängens sporthall samt Kungsängens IP. Kungsängens golfbana ligger bara 10 minuter med bil bort.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Mälarfronten

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I kvarteret Mälarfronten i Kungsängen bygger vi 54 bostäder med rymliga balkonger.
Kvarteret består av två huskroppar, sex respektive åtta våningar höga, med en trappuppgång och hiss i vardera.
Med en bred variation av lägenhetsstorlekar om ett till fem rum och kök skapas ett boende som passar alla faser i livet.
Du som väljer att bo i Mälarfronten får se solen gå ner över Mälaren varje kväll.
Det blir yteffektiva och flexibla bostäder med genomtänkta inredningsval.
Mälarfrontens väggar går i en kritvit nyans som bas och med en tapet eller fondvägg kan du skapa en mer personlig touch.
Badrummen har liggande, vitt, blankt kakel. På golvet ligger antracitgrått klinker, både vackert och lättskött. Tvätten sköts enkelt hemma lika smidigt som i en tvättstuga.
Utöver den attraktiva boendemiljön lockar ett gediget aktivitetsutbud.
Kommunikationerna till och från Kungsängen är goda. Pendeltåg avgår en gång i kvarten och resan till Stockholms central tar cirka 28 minuter. Med bil tar du dig enkelt till närliggande E18.
I Kungsängens centrum finns all nödvändig service för att få vardagen att fungera, som till exempel apotek, bank, tandläkare och vårdcentral. Två matbutiker ligger alldeles runt hörnet från Mälarfronten, och storhandla kan du göra på Coop Forum cirka 10 minuter bort.
Området där kvarteret Mälarfronten kommer byggas är markerat med en vit ram.
Skiss på hur kvarteret, som byggs på den befintliga parkeringsplatsen, kommer se ut när det står klart.
Situationsplan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Mälarfrontens 54 bostäder fördelas på två hus, sex respektive åtta våningar höga. Alla lägenheter på Mälarfronten har rejäla och fina balkonger, de som ligger mot vattnet blir inglasade. I Mälarfronten bor du nära all service som finns i Kungsängen centrum. Till pendeltåget är det cirka 300 meter, som tar dig in till city på bara 28 minuter. 

Mälarfronten får ett cykelkök

I Mälarfronten kommer alla boende ha tillgång till vårt cykelkök. Ett cykelkök är en gör-det-själv-verkstad och en social mötesplats där du kan tvätta och laga din cykel i ett ljust och luftigt rum med alla verktyg på plats och bord att jobba på. 

Balkonger och innergård

Samtliga 54 bostäder får en rejäl och trivsam balkong. De balkonger som ligger mot vattnet blir alla inglasade. På gården finns sandlåda, utemöbler och pergola med växttak som skapar ett eget litet krypin i det fria. 

Garage och förråd

De flesta garageplatser finns bekvämt under huset och några utomhus i nära anslutning. Det separata förrådet utanför lägenheten löser säsongsförvaring för allt du inte behöver året runt på ett praktiskt sätt.

Mälarfrontens väggar går i en kritvit nyans som bas och med en tapet eller fondvägg kan du skapa en mer personlig touch. På golvet ligger en klassisk och neutral ekparkett, 3-stav mattlackad, slipbar och hållbar i flera generationer. All förvaring är både smart och flexibel. Garderoberna är fräscht vita med profiler i matt silver. All förvaring är både smart och flexibel.

Ett kök att mötas och trivas i

Våra inredare har skapat ett modernt kök med en stilren känsla och rum för lyckade middagar. Siemens vitvaror är standard, i energiklass A+. Blandaren är kromad i tidlös design och snålspolande för miljöns skull. En smart detalj är att väggskåpen ansluts till taket, så att inget damm kan samlas ovanpå. 

Harmoniskt och lättskött badrum

Badrummen i Mälarfronten har liggande, vitt, blankt kakel. På golvet ligger antracitgrått klinker, både vackert och lättskött. Duschväggen är i klarglas. Tvättstället är stilrent och rymligt. Tvätten sköts enkelt hemma lika smidigt som i en tvättstuga. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin i mindre lägenheter), med en smart torkställning för att hänga tvätt. 

Här skapar du ditt hem, precis som du vill ha det

När du bokar en bostad hos Borätt får du vår katalog med en översikt över de inredningsval som ingår och vad du kan lägga till. Tillsammans med våra inredare går vi igenom inredningen i din nya bostad och ger dig råd på vägen. Som grund har du den noga utvalda inredningen för Mälarfronten, men du har också möjlighet att göra en rad tillval som sätter din personliga prägel på ditt nya hem.

I vår inredningskatalog ser du alla tillval du kan göra.

Vi gör originalvalen, du sätter din personliga prägel

I varje nytt projekt tar vi fram en inredning som är noga utvald för ditt nya hem. Med personliga anpassningar kan du skapa ett hem som passar just dig. Som stöd har du våra inredare som ger dig råd om sådant du kanske inte hade tänkt på själv annars. Här kan du läsa mer om Borätt Original

Om området

Kungsängen

Kungsängen ligger cirka 30 km nordväst om Stockholm, med närhet till Mälarens vatten och vackra naturområden vid Lillsjön. Utöver den attraktiva boendemiljön lockar ett gediget aktivitetsutbud samt goda kommunikationer med både pendeltåg och bussar.

 Läs mer

Trygghetspaket

Vi på Borätt har ett trygghetspaket, så du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd, om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen, från visning till inflyttning.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Tel. Kundtjänst: 020-57 00 57

Öppettider:
Måndag–fredag 10–18
Lördag 12–16

Jämför bostäder