JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Upplands-Bro / Kungsängen

Mälarfronten

Dags för ny utsikt

ANMÄL FÖRTUR

4-13 september kan du som är VIP-kund och vill bo i Mälarfronten anmäla förtur via Mina sidor. Är du inte redan registrerad kan du fortfarande bli VIP-kund nu för att få förtur. Läs mer om alla steg i köpprocessen!

KÖPANMÄLAN

14-24 september kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljare samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas allas val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Du som väljer att bo i Mälarfronten får se solen gå ner över Mälaren varje kväll. Samtliga 54 bostäder får rejäla och trivsamma balkonger och de ljusa bostäderna blir yteffektiva och flexibla med genomtänkta inredningsval.

Kvarteret består av två huskroppar, ett sex- och ett åttavåningshus, med en trappuppgång och hiss i vardera. Med en bred variation av lägenhetsstorlekar om ett till fem rum och kök skapas ett boende som passar alla faser i livet.

Endast fem minuters promenad bort finner du båtbryggor och badplatsen Gröna Udden i Mälaren. På andra sidan vattnet ligger Stäketskogens naturreservat, känt för sina De Geer-moräner. Pendelstationen Kungsängen ligger 300 meter bort, därifrån tar det 28 minuter med pendeln till Stockholm C. Bussar går alldeles utanför gården och tar dig bekvämt runt i Kungsängen.

Kungsängen Centrum erbjuder all tänkbar service som till exempel matbutik, restaurang, postombud, systembolag och apotek. Här finns också en vårdcentral. Det finns förskolor, grundskolor och gymnasium i området. Här finns även öppna förskolan och vuxenutbildning.

Alldeles intill Mälarfronten hittar du Kulturhuset med utställningar, bibliotek, café, musik och teaterscen. I närområdet finns också Kungsängens sporthall samt Kungsängens IP. Kungsängens golfbana ligger bara 10 minuter med bil bort.


I närheten

Närservice och fritidsaktiviteter

I Kungsängens centrum finns allt du behöver i form av affärer och service. Upplands-Bro kommun erbjuder dessutom ett rikt utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen, bland annat stora friluftsområden, badplatser, sporthallar, idrottsplatser, samt ett flertal golfbanor.

 Läs mer om Kungsängen

Två hus med hem för alla livsfaser

I kvarteret Mälarfronten bor du nära både till naturen, centrum och city. Mälarfronten består av två huskroppar om sex och åtta våningar. Bland de 54 lägenheterna kan du välja mellan både små och stora lägenheter, allt från ettor till femmor. Alla lägenheter har stora och rymliga balkonger.

 Läs mer om byggnaden

Ett hem med kvalitet och känsla

Mälarfronten inreds med Borätt Original. Det betyder att du får hållbara och stilrena material, kök av hög standard, vackra och lättskötta badrum samt smart förvaring. Och med dina egna tillval kan du skapa en personlig touch på ditt nya hem.

 Läs mer om inredning
07

fredag

juli

2017

Mälarfronten får ett cykelkök

Ett cykelkök är en gör-det-själv-verkstad och en social mötesplats för alla som behöver fixa med sin cykel.  

Lågenergihus

Borätt vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

 Läs mer om Borätts lågenergihus

Vår köpprocess

Att köpa nytt är ett enklare val. Du väljer bort ombyggnadsplaner och utbyte av det du inte tycker om. Istället väljer du en bostad med anpassade rumslösningar, har möjlighet att påverka inredningsdetaljer och kan i lugn och ro planera för hur du ska möblera din nya bostad.

 Så här går köpet till

Bli VIP-kund

Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

 Bli VIP-kund

Jämför bostäder