JM does not take responsibility for the translation
Visning 07 mar 16:15 - 17:00
Hitta hit
Mälarfronten
Till salu Se lediga bostäder

Upplands-Bro / Kungsängen

Mälarfronten

Dags för ny utsikt

Mälarfronten

Se din nya utsikt!

I vårt digitala verktyg kan du ta en titt ut från balkongen redan nu. Kontakta fastighetsmäklare Josefin Afzelius för en privat visning så visar hon hur det kommer se ut. Hon nås på telefonnummer 08-441 57 93 eller josefin.afzelius@nytthem.se.

Du som väljer att bo i Mälarfronten får se solen gå ner över Mälaren varje kväll. Samtliga 54 bostäder får rejäla och trivsamma balkonger och de ljusa bostäderna blir yteffektiva och flexibla med genomtänkta inredningsval.

Kvarteret består av två huskroppar, ett sex- och ett åttavåningshus, med en trappuppgång och hiss i vardera. Med en bred variation av lägenhetsstorlekar om ett till fem rum och kök skapas ett boende som passar alla faser i livet.

Endast fem minuters promenad bort finner du båtbryggor och badplatsen Gröna Udden i Mälaren. På andra sidan vattnet ligger Stäketskogens naturreservat, känt för sina De Geer-moräner. Pendelstationen Kungsängen ligger 300 meter bort, därifrån tar det 28 minuter med pendeln till Stockholm C. Bussar går alldeles utanför gården och tar dig bekvämt runt i Kungsängen.

Kungsängen Centrum erbjuder all tänkbar service som till exempel matbutik, restaurang, postombud, systembolag och apotek. Här finns också en vårdcentral. Det finns förskolor, grundskolor och gymnasium i området. Här finns även öppna förskolan och vuxenutbildning.

Alldeles intill Mälarfronten hittar du Kulturhuset med utställningar, bibliotek, café, musik och teaterscen. I närområdet finns också Kungsängens sporthall samt Kungsängens IP. Kungsängens golfbana ligger bara 10 minuter med bil bort.


Bostäder i Mälarfronten

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Närservice och fritidsaktiviteter

  I Kungsängens centrum finns allt du behöver i form av affärer och service. Upplands-Bro kommun erbjuder dessutom ett rikt utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen, bland annat stora friluftsområden, badplatser, sporthallar, idrottsplatser, samt ett flertal golfbanor.

   Läs mer om Kungsängen

  Två hus med hem för alla livsfaser

  I kvarteret Mälarfronten bor du nära både till naturen, centrum och city. Mälarfronten består av två huskroppar om sex och åtta våningar. Bland de 54 lägenheterna kan du välja mellan både små och stora lägenheter, allt från ettor till femmor. Alla lägenheter har stora och rymliga balkonger.

   Läs mer om byggnaden

  Ett hem med kvalitet och känsla

  Mälarfronten inreds med Borätt Original. Det betyder att du får hållbara och stilrena material, kök av hög standard, vackra och lättskötta badrum samt smart förvaring. Och med dina egna tillval kan du skapa en personlig touch på ditt nya hem.

   Läs mer om inredning

  Mälarfronten är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. 

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

   Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  Vår köpprocess

  Att köpa nytt är ett enklare val. Du väljer bort ombyggnadsplaner och utbyte av det du inte tycker om. Istället väljer du en bostad med anpassade rumslösningar, har möjlighet att påverka inredningsdetaljer och kan i lugn och ro planera för hur du ska möblera din nya bostad.

   Så här går köpet till

  Jämför bostäder